10 λεπτά από τον χρόνο σου δίνοντας αίμα βοηθάς και τον οργανισμό σου αλλά μπορεί να σωθεί και μία ανθρώπινη ζωή που το έχει ανάγκη.(fylakhkerkyras.blogspot.com) javascript:void(0)

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ευχές στην νέα διοίκηση του Υπ. Δικαιοσύνης


Υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας

 Οι υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας καλωσορίζουν τον νέο αλλά έμπειρο Υπουργό και λόγο της παλαιότερης θητείας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου Μιλτιάδη.
 Του ευχόμαστε ολόψυχα η θητεία του αυτή να είναι η καλύτερη και ποιο εποικοδομητική.
 Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι μεγάλες, γι’ αυτό του ευχόμαστε καλή υγεία και δύναμη. 
 Επίσης ομοίως ευχόμαστε και στον νέο Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Πεταλωτή Γεώργιο που θα είναι και περισσότερο επιφορτισμένος με τα θέματα που αφορούν τα καταστήματα κράτησης.
 Το έργο του δεν θα είναι εύκολο γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και απαιτούν πολλές ώρες εργασίας κάτι που το βίωσε και ως κυβερνητικός εκπρόσωπος βέβαια, αλλά θα χρειαστεί και συνεργασία με αυτούς που στην ουσία βιώνουν την ωμή πραγματικότητα μέσα στα καταστήματα.
 Τους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης της χώρας.
 Τελειώνοντας και επειδή κάποια δημοσιεύματα παρουσιάζουν την μετακίνηση του κ. Πεταλωτή Γ. στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως υποβάθμιση είμαστε υποχρεωμένοι να το διαψεύσουμε και θα το καταλάβει και ο ίδιος από μόνος του δουλεύοντας και ιδιαίτερα όταν θα βιώσει την βαρύτητα των αποφάσεων που θα πρέπει να πάρει και πόσοι εξαρτώνται από την ορθότητα αυτών. 
 Εξάλλου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν περάσει Υπουργοί όπως ο τωρινός ο κ. Παπαϊωάννου, ο κ. Καστανίδης, Πετσάλνικος, Βενιζέλος, Πεπονής, Κουτσόγιωργας, Κακλαμάνης και άλλοι.
 Αυτοί τι ήταν υποβαθμισμένοι;
 Σαφώς και όχι, εργάστηκαν και πρόσθεσαν και αυτοί την σφραγίδα τους στο οικοδόμημα της Δικαιοσύνης.
 Το κάθε Υπουργείο κύριοι έχει την δική του σπουδαιότητα, ιδιαιτερότητα και βαρύτητας.  
 Κλείνω με τις θερμότερες ευχές μας και στον απερχόμενο Υπ. Δικαιοσύνης τον κ. Καστανίδη που στο διάστημα της θητείας του δεν έκλεισε την πόρτα του γραφείου του σε κανένα όπως και μας είχε διαβεβαιώσει και συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα μας.
 Του ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία και στο νέο Υπουργείο.

fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου